"Gymkortet öppnar dörren till träningslokalen. Coachen hjälper dig att hitta din inre motivation och väg till en hållbar livsstil varje dag "

Referenser

V, 43 år

Kommunikationsavdelningen på ett globalt företag (det är inte klienten på bilden)

"Jag hade höga förväntningar och dessa toppades under min tid med Know your North. Nina var fantastisk på att få mig själv att upptäcka vad och hur jag kan få ut mer av mig själv och mitt liv. Jag är på väg att komplettera min karriär med en ny och är igång och tränar inför att genomföra tävlingen Tough Vikings."

A, 36 år 

Ekonomiassistent (det är inte klienten på bilden) 

"Jag visste egentligen ingenting om coaching och var nog ärligt talat lite skeptisk. Men att få hjälp av Nina att hitta min motivation och lust att sätta upp mål och inse vad jag är kapabel till när det gäller till exempel personlig utveckling, arbete och träning, så var det mycket värdefullt! Jag tror dom flesta skulle må bra av att bli coachad"

L, 45 år 

Inköpsavdelningen på ett globalt företag (det är inte klienten på bilden)

"Jag fick direkt förtroende för Nina! Hon är en fantastisk coach som lyssnat av och känt in mig och utmanat mig där jag har behövt det. Till exempel har jag börjat tänka i nya banor om mig själv. Min självbild har stärkts. Jag har även genomfört positiva förändringar gällande min träning och hälsa. Nina har varit ett stort stöd för mig"


Klicka gärna här om du vill läsa en kort intervju med en av Know your North coach-klienter